Future Rethinkers Congres

Het Centre of Expertise Biobased Economy bestaat tien jaar. Het zijn tien bewogen jaren met veel hoogtepunten en waardevolle ontwikkelingen. Op 15 juni viert het CoE BBE, een samenwerking tussen HZ University of Applied Sciences en Avans Hogeschool, het jubileum in Etten-Leur.

Het feestje is ook een nieuw begin, want het Centre of Expertise verlegt de focus van uitsluitend biobased naar meer thema’s in de materialen- en energietransitie. Het krijgt daarmee ook een nieuwe naam, die bekend wordt gemaakt tijdens het zogenaamde Future Rethinkers Congres. De dag staat in het teken van die materialen- en energietransitie.

Helga van Leur

Keynote-spreker is Helga van Leur, die bekend is als weervrouw, meteoroloog en expert op het gebied van klimaatbeheersing en duurzaamheid. Daarnaast zijn er workshops, posterpresentaties van studenten en laten lectoren zoals Tanja Moerdijk, Frank Huijben, Jappe de Best en Han van Kasteren bezoekers kennismaken met nieuwe innovaties. Daarnaast zijn er toespraken van onder anderen CoE BBE-directeur Ralph Simons en Barbara Oomen, voorzitter van het College van Bestuur van de HZ.

Vanzelfsprekend is er ook gelegenheid om te netwerken. Inschrijven kan via deze website.