Zeeuwse Klimaat akkoord: denk mee op 31 oktober

De energietransitie -de volledige overstap naar groene energie- is een vraagstuk dat ons allemaal aangaat. Wat betekent het voor de economie en werkgelegenheid? Welke kansen liggen er juist voor Zeeland? Wat betekent het voor de manier waarop we huizen bouwen? Wat vraagt het van ons gedrag? Het thema energie, een speerpunt van de HZ, is voor medewerkers en studenten van alle opleidingen relevant.

Neem deel
Wil jij tijdens de Zeeuwse Energie dialoog meedenken over diverse thema's? Op woensdag 31 oktober komt Ed Nijpels, voorzitter van het Klimaatakkoord, naar Vlissingen om in gesprek te gaan over het akkoord. Je kunt erbij zijn en meedenken!

HZ side-event 
Voorafgaand start om 15.00 uur een voorprogramma met side-events, een energiemarkt en wordt de film Inconvenient Truth 2 van Al Gore getoond. De HZ organiseert het side-event Empowering the future: catching the next wave, met speciale aandacht voor energie uit water en de landschappelijke en maatschappelijke uitdagingen die daarbij komen kijken. Met bijdragen van Jacob van Berkel (lector Duurzame Energie HZ), Gerrit Rentier (promovendus energietransitie UCR/ Universiteit Utrecht & adviseur Delta Energie) en HZ-studenten van de HZ-brede minor Energy Transition.

Meer weten of aanmelden?
Kijk in onze kalender!