Op zoek naar een stageplek, bijbaan of baan? Bezoek WrX! Job Festival!Op zoek naar een leuke job? Nieuwsgierig naar openstaande vacatures in Zeeland? Benieuwd welke werkgevers er allemaal zijn in jouw regio? Of ben je oriënterend en wil je verschillende job’s ervaren? Kom dan naar WrX! Job Festival op 15 juni in de Machinefabriek in Vlissingen.

Tussen 09.00 en 16.00 uur presenteren diverse Zeeuwse bedrijven, waaronder de HZ, zich op het WrX Job Festival, door middel van interactieve stands, demonstraties en diverse activiteiten! Ervaar werkzaamheden ter plaatse, leer de beste skills voor een sollicitatiegesprek en het opstellen van een perfecte CV en volg diverse workshops!

Meld je aan
Het Job Festival is gratis toegankelijk, een ticket voor het festival haal je via de website van WrX.

Voor € 5 naar het Summer Festival Zeeland

De Provincie Zeeland beloont hardwerkende studenten! Als bezoeker van WrX Job Festival kan je namelijk voor € 5 in plaats van €22,50 het Summer Festival Zeeland bezoeken. Dit festival vindt plaats direct na het WrX Job Festival. Met onder andere: Frenna (Live), Idaly (Live), Johnny500, BIGGI ft. Elton Jonathan en vele anderen.

Je koopt je tickets voor het Summer Festival in deze webshop. Let er op dat je dit ticket tijdens het WrX! Jobfestival moet verzilveren in de stand van Provincie Zeeland! Het Summer Festival Zeeland start om 15.00 uur. 

WrX
WrX is het nieuwe platform rondom werken in Zeeland! In samenwerking met bedrijven, overheden en scholen laten wij zien dat het goed vertoeven is in Zeeland, dat er veel mooie banen zijn en dat er in Zeeland genoeg te beleven is! WrX bestaat uit online inspiratie, vacature overzichten en gave events waardoor jij jouw droombaan kunt vinden! Zeeland werkt!