Win een exclusieve HZ fiets!

De eindexamens zijn in volle gang. Ben jij of ken jij iemand die in augustus aan de HZ gaat studeren en daarom een nieuwe fiets goed kan gebruiken? Doe dan mee met onze winactie

Win een HZ fiets
Om iemand een goede start van zijn of haar studententijd aan de HZ te geven, geeft de HZ één exclusieve HZ fiets weg via onze social media kanalen. Daarvoor ga je naar het actiebericht op Facebook of Instagram en laat je een reactie achter of tag je iemand die aan de HZ gaat studeren. Wie verdient volgens jou deze fiets? 

Uitslag & voorwaarden
De uitslag van de actie maken wij op maandag 2 juli bekend via Facebook en Instagram. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Bij deelname aan de actie ga je akkoord met publicatie van jouw naam op onze communicatiekanalen en ben je bereid om de prijs in ontvangst te nemen. Deze uitreiking wordt vastgelegd door middel van een foto en/of video, welke kan worden gebruikt voor promotiedoeleinden van deze actie. De datum en het tijdstip van de uitreiking zal in overleg met de winnaar van de fiets worden gepland. De winnaar van de fiets start in augustus aan de HZ University of Applied Sciences.

Fiets
De fiets wordt op maat besteld zodra de HZ University of Applied Sciences jouw gegevens heeft ontvangen.