Jouw kind doet dit jaar eindexamen. Een spannend jaar, waarin ook vooruit gekeken wordt naar het jaar erna. Het jaar waarin je kind waarschijnlijk gaat studeren aan een hogeschool of universiteit!

Er komt dan veel op je af. Een studie kiezen, wel of niet op kamers. En hoe gaan we die studie financieren? Hoe zit dat eigenlijk met de studiefinanciering tegenwoordig? Is dat allemaal ‘leenstelsel’ geworden? Krijgt jouw kind nog een bijdrage van de overheid of moet jouw als ouder de studie zelf betalen?

Het is verstandig op tijd te kijken naar de financiële gevolgen van studeren. Om je van alle informatie te voorzien, organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) een webinar op donderdag 5 oktober om 19.30 uur. Een webinar is een voorlichting die je thuis achter de computer kunt bekijken. In de uitzending van ongeveer drie kwartier krijg je alle informatie over de (toekomstige) studiefinanciering van je kind. Tijdens de uitzending heb je gelegenheid vragen te stellen aan medewerkers van DUO.

Als je alles wilt weten over de studiefinanciering van je kind, schrijf je dan hier in voor het webinar.