Studenten zetten zich in voor Kledingbank Zeeland

Studenten van de opleiding Bedrijfskunde en Finance & Control zijn gestart met een opdracht voor Stichting Kledingbank Zeeland. Voor het blok 'Ontwerpen van processen' gaan studenten de processen in kaart brengen en ook de informatie die omgaat in deze processen worden tijdens de opdracht in beeld gebracht. Omdat Kledingbank Zeeland centraal staat wordt er ook een kledinginzamelingsactie gehouden op de HZ in Vlissingen gedurende de opdracht van tien weken. 

Lever je 'oude' kleding in!
Vanaf 27 januari staan er tien weken lang twee kliko's in de A2-gang waar je je 'oude' maar kwalitatief goede kleding kan achterlaten voor Kledingbank Zeeland. Kleding en schoenen voor jongeren en mannen komt Kledingbank Zeeland soms te kort, maar alles is natuurlijk van harte welkom! 

Kledingbank Zeeland
Stichting Kledingbank Zeeland is een non-profit organisatie die gratis kleding verstrekt aan mensen die het zelf niet meer kunnen betalen. Ze streven ernaar om hen te voorzien van moderne, nieuwe of zo-goed-als-nieuwe kleding. Lees meer over het project in het artikel van de PZC.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×