Bootcamp van Student Companies gestart

Deze week is er een nieuwe lichting HZ Student Companies van start gegaan. Zij werken dit hele jaar op de HZ-locatie aan de Boulevard Bankert. Daar vind je de Student Company Playground, dé plek waar de studenten een daverende start geven aan hun ondernemerschap.

Het is een intensieve week, groepen van acht studenten van verschillende opleidingen vormen onder leiding van ervaren trainers een company en leveren aan het einde van de Bootcamp een concept, product of dienst op.

Maandag zijn de companies bekend gemaakt en stonden er workshops op het programma. De dagen erna zijn de studentondernemers onder meer aan de slag gegaan met het Business Canvas model en met de Scrum techniek. Donderdag spreken de studenten met hun doelgroepen, om zo hun ideeën te toetsen. Ook gaan ze in pitches in gesprek met bedrijfsbegeleiders en docentbegeleiders. Zo kunnen de beste matches worden gemaakt tussen companies en begeleiders.

We wensen de studenten veel succes dit jaar! De Student Company Bootcamp is een samenwerking van de HZ, HZ Smart Services Boulevard en Dockwize.