Zo'n 200 studenten van de economische opleidingen starten dit jaar met de Student Company. In dit project leren ze een jaar lang hoe ze succesvol zelf een onderneming kunnen starten en runnen. De studenten maken kennis met alle onderdelen van het runnen van een bedrijf: van het brainstormen over een product of dienst tot aan het vergaderen met aandeelhouders.

Kick-Off Student Company | Maandag 13 september
Locatie: Lasloods, Tweede Binnenhavenweg 8, Vlissingen
Op maandag 13 september vindt de Kick-Off en de introductie plaats. Aan het einde van de ochtend worden de companies bekend gemaakt. ‘s Middags gaan de companies de sportieve strijd met elkaar aan op het Badstrand.

Student Company Bootcamp | Dinsdag 14 september t/m vrijdag 17 september
Locatie: Lasloods, Tweede Binnenhavenweg 8, Vlissingen
Op dinsdag 14 september starten de studenten met de Student Company Bootcamp. Dit zijn intensieve dagen waarin ze samen een company vormen en aan de slag gaan met teambuilding. Het thema van de bootcamp is maatschappelijk verantwoord ondernemen. De studenten moeten een product of dienst creëren die echt waarde toevoegt aan de wereld of waar de samenleving beter van wordt. Met hulp van een ervaren start up-trainer, coaches en bewezen methodieken gaan ze aan de slag met hun ideeën en/of producten rondom de Sustainable Development Goals. De Bootcamp wordt afgesloten met een Pitch Battle.

Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij Evelyn Schoe, Docent Business, Vitality & Hospitality,