Wil jij kennis maken met andere (internationale) studenten, studentenverenigingen of het toffe aanbod van HZ Cult en HZ Sport? Neem deel aan de student community activiteiten! De student community activiteiten worden regelmatig georganiseerd met als doel studenten kennis laten maken met het studentenleven in Middelburg en Vlissingen. Dus kom die kamer uit en meld je aan!

Over student community
De student community is opgezet om studenten met elkaar in contact te brengen, met elkaar in gesprek te laten gaan en om elkaar buiten school te leren kennen, zeker in deze bijzondere coronatijd. De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met de studentenverenigingen, HZ Cult en HZ Sport en vinden plaats op verschillende plaatsen in Vlissingen en Middelburg. De community activiteiten worden gratis aangeboden en te bezoeken door studenten van de HZ, University College Roosevelt en Scalda.

Activiteiten

De activiteiten van de Student Community zijn terug te vinden in de Student Community kalender, te vinden op MyHZ. 

Log in in in de MyHZ Portal voor een link naar de registratietool.

Corona proof

Alle student community activiteiten worden georganiseerd binnen de gestelde coronamaatregelen. Als de veiligheid niet gegarandeerd kan worden, zal het evenement opnieuw worden gepland of gecancelled.