Meld je aan voor de SDG Hackathon

De eerste HZ University of Applied Sciences SDG Challenge komt eraan! De tweedaagse hackathon zal plaatsvinden op 4 en 5 maart 2021. De challenge wordt online gehouden en de resultaten worden live gepresenteerd.

Wat is de HZ University of Applied Sciences SDG Hackathon?
De hackathon is een uitdaging die studenten samenbrengt met toonaangevende organisaties/instituties in de regio om samen te werken aan een opdracht (SDG-Challenge). De organisaties en partners die deelnemen aan de challenge zijn Dow Chemicals, Provincie Zeeland, Concert at Sea, HZ Green Office, Zorggroep Ter Weel.

De organisatie heeft gekozen voor de speciale ‘pressure cooker’ methode. Deze methode zorgt ervoor dat de deelnemende teams tot concrete en haalbare concepten komen in slechts 2 dagen, die ook aan de Sustainable Development Goals bijdragen. Deze challenge is ontwikkeld samen met Soapbox.

Voor de teamleiders of facilitators wordt er bovendien nog extra training aangeboden!

Door mee te doen aan de SDG Hackathon of een facilitator te worden, behalen deelnemende studenten dubbele HZ Personality punten. De winnaars van de HZ Hackathon krijgen de mogelijkheid om mee te doen in de Nationale SDGs Challenge op 17 Juni 2021.

Meer weten of registeren? Ga direct naar de website van het evenement.