Op woensdag 10 maart om 12.45 uur verdedigt Ingrid Snijders haar proefschrift 'Fostering student-faculty relationships in higher education; How relationship quality affects student involvement', tijdens een online livestream.

Aanmelden
De livestream zal op 10 maart beschikbaar zijn en is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het proefschrift. We sturen u een link naar de livestream graag toe op dinsdag 9 maart. Aanmelden kan via de onderstaande link. Ook is het mogelijk een digitaal exemplaar van het proefschrift te ontvangen.

Meld je aan

Over het promotieonderzoek
In haar promotieonderzoek gaat Ingrid Snijders in op de relaties tussen studenten en hun opleiding (d.i. relatiekwaliteit) vanuit een studentenperspectief. Bevindingen uit het onderzoek bevestigen dat relatiekwaliteit leidt tot meer betrokkenheid en loyaliteit van studenten. Het advies aan hoger onderwijsinstellingen is om deze relatiekwaliteit regelmatig te monitoren. Dat kan met het voorgestelde meetinstrument zodat zij kunnen inspelen en reageren op vragen en behoeftes van studenten. De bevindingen van dit proefschrift kunnen helpen bij het opstellen van beleid en praktische adviezen die hoger onderwijsinstellingen kunnen gebruiken om de relatie met hun studenten te verbeteren.