Presentatie documentaire RDD-studenten: 'Als de dijken breken, hoe goed ben jij dan voorbereid?'

Zes studenten van de master River Delta Development presenteren dinsdag (25 januari) de resultaten van hun onderzoek naar overstromingsrisicoperceptie in Zeeuws-Vlaanderen. Iedereen kan tussen 16.00 uur en 17.30 uur meekijken via een livestream.

De studenten hebben de documentaire ‘Als de dijken breken, hoe goed ben jij dan voorbereid?’ gemaakt en getest als middel om mensen bewust te maken over de risico’s voor een overstroming. Tijdens de livestream presenteert het zestal de resultaten van hun onderzoek. Ook gaan zij in gesprek met experts, onder meer van de HZ University of Applied Sciences.

Programma

De livestream begint om 16.00 uur met een korte thematische quiz. Om 16.20 uur volgen de resultaten. Na een korte pauze gaat het programma om 17.00 uur verder met een gesprek met Zeeuws-Vlamingen. Er is dan ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden voor de livestream kan via deze link.

Samenwerking

De master River Delta Development is een opleiding van de HZ, Hogeschool Van Hall Larenstein en Hogeschool Rotterdam. De studenten hebben al een bachelor op het gebied van water, ruimte, milieu of civiele techniek. Ze worden opgeleid tot zogenaamde facilitators of change voor deltagebieden. Elke hogeschool is verantwoordelijk voor een deel van de tweejarige master-opleiding. Het is de enige master van hogescholen op het gebied van water.