35 HZ-studenten van Commerciële Economie en Communicatie haalden € 2.683,33 op met verschillende fondsenwervende evenementen voor MIVA. Dit bedrag wierven zij op voor pionier Ivainesu. Ivainesu zorgt ervoor dat kinderen met een beperking weer een kans krijgen in de maatschappij van Zimbabwe.

Negen fondsenwervende evenementen
Het project startte op 20 april met een online kick-off. De studenten kregen de benodigde informatie om een evenement in het teken van Ivainesu te organiseren. Ze richtten in groepen negen eigen evenementenbureaus op. Per groep bedachten de studenten een concept en brachten dit daadwerkelijk tot uitvoering. Ze organiseerden verschillende evenementen van een carwash tot een wijnproeverij.

Totaal bedrag
Op 2 juli 2021 nam Geertje van der Beele van MIVA op het strand van Vlissingen de cheque met het totaalbedrag van € 2.683,33 in ontvangst. MIVA is dankbaar voor de inzet en bijdrage van de studenten.

Auto voor Ivainesu
Ivainesu ziet het als haar bestemming kinderen te helpen kinderen met een beperking in Zimbabwe. Ivainesu spoort deze kinderen op en zorgt ervoor dat ze de juiste behandelingen krijgen en naar school kunnen. Om haar bestemming te bereiken heeft ze een auto nodig. Met een auto kan Ivainesu de afstanden overbruggen en meer kinderen helpen.

Over MIVA
Stichting MIVA uit ’s-Hertogenbosch helpt al ruim 85 jaar mensen in ontwikkelingslanden hun bestemming te bereiken door hen te voorzien van vervoers- en communicatiemiddelen.