Niet alleen op de plek van het nieuwe HZ-pand in Middelburg wordt flink verbouwd, ook op de locatie aan de Edisonweg in Vlissingen vinden de komende jaren diverse werkzaamheden plaats. Eén van de vernieuwingen vormt het HZ Café (werktitel). Het HZ Café gaat een nieuwe ontmoetingsplek voor HZ-studenten en –medewerkers vormen op de plaats van Lokaal 0 en de binnenplaats. De plek krijgt de uitstraling van een café waar je terecht kunt voor ontspanning en vermaak, zoals een pubquiz na schooltijd. De herinrichting gaat gepaard met een vergroening van de binnenplaats met veel planten en nieuwe zitplaatsen.

Invulling 
De artist impressions  geven je een goed beeld van hoe de ruimte eruit gaat zien. Hoe de plek precies benut gaat worden zal de komende weken duidelijk worden. Vind je het leuk om hierin mee te denken en bijvoorbeeld invloed te hebben op de activiteiten die georganiseerd gaan worden of te bepalen wat de officiële naam wordt? Stuur dan een e-mail naar info@hz.nl . Na je aanmelding zullen we contact met je opnemen en een gesprek inplannen.

Planning werkzaamheden 
In de week voor de voorjaarsvakantie wordt Lokaal 0 leeggehaald. Je kunt deze ruimte dan niet gebruiken en ook de groene banken voor Lokaal 0 zullen verdwijnen. Tijdens de voorjaarsvakantie wordt gestart met het uitbreken van de ruimte, zodat je hier tijdens je lessen geen last van zult hebben. Vervolgens wordt de ruimte ingericht. De opening vindt plaats in april.