Minor Innovative entrepreneurship voor studenten

In het eerste en tweede semester van schooljaar 2019/2020 biedt de HZ de minor Innovative Entrepreneurship aan. Dit gebeurt in samenwerking met Dockwize, de innovatiehub voor ondernemerschap en innovatie in Zeeland. Het is een Engelstalige minor, van twee blokken van 10 weken (=15 ECTS per blok). 

Inhoud minor (15 ECTS)
Het Entrepreneurial Skills programma duurt 10 weken waarin je je kennis en kunde over ondernemerschap ontwikkelt. We trainen je om ondernemerschap in de praktijk te brengen en we leren je hoe je achter de wensen en behoefte van je klant kunt komen. Na 10 weken rond je het Skills programma af en maak je een keuze tussen twee vervolgprogramma’s:

Wil je je eigen bedrijf doorzetten? Kies het Kickstart programma  (15 ECTS)
Dit programma duurt 10 weken en helpt je bij het valideren van jouw (schaalbare) bedrijfsidee en het vinden van je eerste klant. Het programma richt zich op het echt starten van jouw bedrijf en het vinden van jouw product-markt fit. Je wordt aangemoedigd om de volgende stap te nemen in het valideren van jouw doelgroep en hun wensen en behoeften.

Wil je samenwerken met grote organisaties? Kies het Intrapreneurship programma (15 ECTS)
Dit programma duurt 10 weken en focust op het worden van een intrapreneur (= ondernemende medewerker). Dit programma is bedoeld voor ambitieuze en ondernemende studenten die besloten hebben (nog) geen eigen onderneming te starten of (nog) geen idee hebben.

Wil je deelnemen?
Meld je aan voor 1 juni! 

Meer weten?
Bekijk de website van Dockwize.