Leerafdeling Scheldehof feestelijk geopend

Op 25 januari is in verpleegtehuis Scheldehof van WVO Zorg een leerafdeling feestelijk geopend door de bestuurders van WVO Zorg en HZ University Of Applied Sciences.  

Sinds een aantal jaar werken HZ University Of Applied Sciences en WVO Zorg samen om zorg en onderwijs te innoveren. De samenwerking is gestart met een aantal kleinschalige projecten. Inmiddels is de samenwerking ge├»ntensiveerd tot een living lab en wordt een speciale leerafdeling geopend op Scheldehof. Studenten krijgen hier onderwijs op locatie van WVO Zorg. Er worden klinische lessen gegeven waar ook WVO Zorg medewerkers bij aan kunnen sluiten en studenten organiseren intervisiebijeenkomsten. 

Niet alleen Verpleegkunde studenten leren van de samenwerking met WVO Zorg. Studenten van Engineering ontworpen een Smart Shower waardoor ouderen langer zelfstandig kunnen douchen. Studenten van Bedrijfskunde en Finance & Control nemen de klantreis van de organisatie onder de loep. En studenten van ICT maakten al eerder een dataproduct voor de organiatie.