Kom jij zaterdag naar de open dag van het JRCZ?

Het Joint Research Center Zeeland (JRCZ) zet zaterdag 18 maart de deuren open voor publiek. Kom kijken naar dit bijzondere gebouw. Je bent welkom tussen 11.00 en 15.00 uur.

In het JRCZ werken studenten, docenten en onderzoekers van de HZ, University College Roosevelt en Scalda aan vraagstukken die belangrijk zijn in een deltagebied als Zeeland. Ze doen dat in samenwerking met het werkveld. De studenten hebben hiervoor een inspirerende werkomgeving met hypermoderne onderzoekslaboratoria met de nieuwste apparatuur tot hun beschikking.

De open dag van het fonkelnieuwe onderzoeksinstituut aan Het Groene Woud in Middelburg is bedoeld voor jong en oud. Bezoekers kunnen de laboratoria voor engineering, chemie, data science en ecologie bezoeken waar van alles is te zien en doen, kennismaken met de onderwijsinstellingen die er werken, in gesprek gaan met studenten, docenten en onderzoekers en hun kennis laten bijspijkeren over de thema’s water, energie, voedsel en de biobased economy. Als kers op de taart kan iedereen op het dak genieten van het prachtige uitzicht over Middelburg en Vlissingen.

Tijdsblokken

Omdat we iedereen de kans willen geven om optimaal te genieten werken we met drie tijdsblokken:

van 11.00 tot 12.30 uur

van 12.30 tot 14.00 uur

van 14.00 tot 15.00 uur

Aanmelden voor één van deze tijden is verplicht. Voor elk van deze tijdsblokken is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij.