Kom alleen naar de HZ Open Dag

Heb jij je aangemeld voor de Open Dag van aanstaande zaterdag? Eerder hebben we verteld dat je maximaal één persoon mag meenemen naar de Open Dag. Om het evenement veilig plaats te kunnen laten vinden, hebben we deze richtlijn helaas moeten aanpassen en kan alleen jij als studiekiezer naar de Open Dag komen.

Je bent van harte welkom tussen 09.30 uur-12.00 uur en/of 12.30 uur-15.30 uur op onze locaties in Middelburg en Vlissingen.

Wat je moet weten
De HZ Open Dag kan doorgaan, maar dat vraagt wel om wat extra aandacht. We willen je vragen onderstaande informatie zorgvuldig door te nemen voor je bezoek.

 • Kom alleen
 • Houd je aan de basisregels
  Heb je coronasymptomen? Blijf thuis, ook als je huisgenoot kortademig is of koorts heeft. Desinfecteer bij binnenkomst van het gebouw je handen. Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand in de gebouwen.
 • Mondkapje
  In de HZ-gebouwen is het dragen van een mondkapje tijdens verplaatsingen verplicht. We willen je vragen een eigen mondkapje mee te nemen.
 • E-ticket(s)
  Bij je aanmelding voor de Open Dag heb je een e-ticket ontvangen. Houd deze bij de hand bij aankomst bij de entree van de HZ-gebouwen. We verzoeken je je aan de tijdsloten te houden waarvoor je een reservering hebt gemaakt.
 • Voorlichtingen
  De Open Dag op 27 november zal zich vooral focussen op de opleidingsvoorlichtingen. Er zijn voorlichtingen van alle voltijd- en deeltijdopleidingen van de HZ. Een aantal opleidingen zullen de voorlichting in hybride vorm presenteren: je volgt de online presentatie op locatie van de HZ.
 • Associate degrees Academie
  De Associate degrees Academie geeft alleen een algemene voorlichting over de school in Roosendaal. Een overzicht van het opleidingsaanbod van de Associate degrees Academie vind je hier.

Pendeldienst en parkeren
Er is deze Open Dag geen pendeldienst tussen de gebouwen in Vlissingen en Middelburg beschikbaar. Kom je met de auto, of word je gebracht? Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Je kunt je auto parkeren op of je chauffeur kan wachten op de volgende locaties:

 • De locatie in Vlissingen heeft verschillende parkeerterreinen rondom de hogeschool. Wanneer deze vol zijn, zijn er nog diverse parkeerterreinen in de omgeving van het gebouw. Kom je met de trein? Het NS-station ligt op tien minuten afstand lopen van de HZ.
 • In Middelburg is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het parkeerterrein aan de Poelendaelesingel 8. Vanuit hier loop je in twee minuten naar de ingang van de HZ. Kom je met de trein? Het NS-station ligt op tien minuten afstand lopen van de HZ.
  Meer informatie over de Open Dag

  Heb je vragen over deze e-mail? Stuur een bericht aan dienstmarketing@hz.nl, we proberen zo snel mogelijk te reageren. Kom je liever op een ander moment kennismaken? Je vindt het aanbod van studiekeuzeactiviteiten op onze website.