Doe mee aan de Energie- en Klimaat Pubquiz en maak kans op een cadeaukaart!

Wil jij spelenderwijs je kennis testen op het gebied van energie en klimaat en kans maken op een leuke prijs? Doe dan mee aan de Pubquiz op 12 mei (in het Nederlands) of 13 mei (in het Engels), georganiseerd door ZB Bibliotheek van Zeeland en studenten van HZ Green Office.

Aan de pubquiz kun je meedoen samen met een team of in je uppie. We zorgen voor een drankje en hapje. Je doet mee met je telefoon, tablet of laptop. De meerkeuzevragen gaan over bijvoorbeeld: Wat is CO2 en hoe bespaar je energie (en soms ook geld)?

Meedoen
De prijzen die je kunt winnen zijn cadeaukaarten van 50 euro voor de eerste prijs, 25 euro voor de tweede prijs en 10 euro voor de derde prijs.

Op 12 mei organiseren we de pubquiz in het Nederlands. We starten om 19.30 uur. Inloop 19.00 uur. Iedereen is welkom in het gebouw van ZB, adres: Kousteensedijk 7, Middelburg.

Op 13 mei organiseren we de pubquiz in het Engels. Deze versie is exclusief voor studenten en leerlingen van HZ, UCR, Scalda en scholen voor voortgezet onderwijs met tweetalig onderwijs. We starten dan om 15.00 uur. Inloop 14.30 uur. Ook dan is iedereen welkom in het gebouw van ZB, adres: Kousteensedijk 7, Middelburg.

Aanmelden vóór 11 mei 2022 is verplicht.

Teams en individuele spelers kunnen zich vooraf aanmelden via de website van Energie Zeeland. Voor 12 mei, kan dat hier. Voor 13 mei, kan dat hier.