Diploma-uitreiking 24 september ook via live-stream

Op vrijdag 24 september a.s. vinden de diploma-uitreikingen in de Lasloods plaats. Nadat is vastgesteld dat je bent afgestudeerd ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor je diploma-uitreiking. Controleer in je uitnodiging goed op welk tijdstip jij wordt verwacht in de Lasloods.

Tijdens de diploma-uitreikingen worden er ook foto’s gemaakt. Deze komen achteraf in ons online fotoalbum zodat je jouw moment nog kan nabeleven.

Maatregelen
Als geslaagde kun je maximaal twee personen meenemen naar de HZ. Je kunt bijvoorbeeld je ouders, partner of een andere introducee meenemen om dit feestelijke moment samen te kunnen vieren.

Livestream
Mogelijk kan je niet al je vrienden en familie uitnodigen om je diploma-uitreiking bij te wonen. Via de livestream kunnen zij meekijken naar het moment dat jij je diploma in ontvangst neemt. Meekijken kan via de livestream.

Tip: nodig je iemand uit om mee te kijken? Geef dan het tijdslot van jouw diploma-uitreiking aan hen door!

De diploma-uitreikingen per domein vinden op de volgende momenten plaats:

TijdslotDomein
112:30 - 14:00Technology, Water & Environment Vlissingen
214:30 - 16:00Technology, Water & Environment Middelburg
316:30 - 18:00Health, Education & Wellbeing
418:30 - 19:45Business, Vitality & Hospitality Internationaal
520:00 - 21:15Business, Vitality & Hospitality Nationaal en Deeltijd


NB Wellicht heb je eerder vernomen dat toegangsbewijzen nodig zijn, dit is echter niet het geval. In de Lasloods willen we je wel vragen om plaats te nemen op de daardoor bestemde stoelen.