De Online Open Dagen komen eraan

Een open dag van een hogeschool bezoeken om een studie te kiezen zit er momenteel niet in. Om scholieren, mbo’ers en werkenden toch goed te kunnen helpen bij hun studiekeuze voor een hbo-opleiding organiseert HZ University of Applied Sciences van maandag 8 tot en met donderdag 11 februari de Online Open Dagen. 

Online voorlichtingen
Tijdens online voorlichtingen vertellen enthousiaste docenten en studenten studiekiezers meer over de HZ-opleidingen. Er wordt onder andere verteld over de inhoud van de opleidingen, de persoonlijke begeleiding tijdens je studie, specialisatiemogelijkheden, informatie over stage lopen en studeren in het buitenland en de beroepsrollen na afronding van je opleiding. Zo kunnen studiekiezers in de tijd dat een fysieke open dag bezoeken niet mogelijk is, zich zo goed mogelijk oriënteren op een vervolgstudie.

Twijfelaars
Studiekiezers die nog niet precies weten welke kant zij op willen, krijgen de kans om deel te nemen aan de brede voorlichtingen van de technische, economische of sociaal-maatschappelijke opleidingen. Van 26 tot en met 28 januari neemt iedere dag een andere studierichting de studiekiezer mee in het aanbod van opleidingen binnen de HZ.

Aanmelden
Aanmelden voor de online open dagen voor de voltijd- en deeltijdopleidingen en de brede voorlichtingen kan via www.hz.nl/opendag.