Cambridge cursussen starten 21 en 22 september

Wil jij je Engelse woordenschat, schrijfvaardigheid, spreekvaardigheid, luistervaardigheid, leesvaardigheid en je taalinzicht verbeteren? Schrijf je dan in voor een van onze Cambridge cursussen! Werk je bij HZ? Dan kun je je aanmelden via de scholingscatalogus. HZ student? Dan krijg je 30% korting op de cursus en kun je bovendien credits verdien voor HZ personality*.Je kunt je aanmelden via de HZ website.

Doe de placement test online (Learn, zoek naar ‘Cambridge General’  als de link niet werkt). Aan het einde van de placement test krijg je direct feedback, waarin we je de cursus aanbevelen die het beste bij jou past.

De cursus omvat 25 lessen van 2 uur. Cambridge First wordt gegeven van 18:30 tot 20:30 op maandagavond door Bregje Weeda. Cambridge Proficiency op maandagavond en Cambridge Advanced op dinsdagavond door Stefan Hopmans. (Ook 18:30-20:30) De lessen zullen vooralsnog doorgang vinden op HZ, locatie Edisonweg.

Schrijf je snel in, vol is vol! Voor meer informatie, neem contact op met Bregje Weeda, b.weeda@hz.nl

* Om de credits voor HZ personality te krijgen, moet je ook deelnemen aan het examen. Dit is niet inbegrepen in het cursusgeld. Deelname aan de cursus en het examen, geeft recht op 5 ects.