Update: Brand in APV Campus De Ruyter

13.00 uur - Alle studenten die gisteren naar het ziekenhuis zijn gebracht zijn inmiddels in goede gezondheid thuis. Verdere communicatie over de beschikbaarheid van de kamers wordt verstrekt via APV Housing. De laatste updates hierover vind je op hun facebookpagina.


Maandag 4 juni
23:03 uur - Heb je dringende vragen over je kamer bij APV Campus De Ruyter? Neem dan contact op met de beheerders van APV. Je kan ze bereiken op +31 6 24 75 14 23 (Davor)

22:30 uur - Woon je in APV Campus De Ruyter en heb je vragen of ben je ongerust? Neem dan morgenochtend vanaf 08:30 uur contact op met je studieloopbaan coach.

22:08 uur - Rond 20:00 uur is een brand ontstaan op de vierde verdieping van APV Campus De Ruyter in Vlissingen. Tijdens de brand hebben een aantal studenten rook ingeademd, zij zijn ter controle overgebracht naar het ADRZ in Goes. 

Mogelijk kan een deel van de studenten vannacht niet terug naar hun eigen kamer, voor hen wordt voor een vervangende slaapplek gezorgd. De sfeer onder de studenten is ontspannen.