Centre of Expertise Delta Technology

HZ University of Applied Sciences en Hogeschool Van Hall Larenstein werken samen om nationale en internationale onderzoeksprojecten in delta’s te faciliteren. Penvoerder HZ University of Applied Sciences is gevestigd in de Zuidwestelijke Delta en daarmee bevindt het Centre of Expertise zich midden in het gebied waar het allemaal gebeurt. 

Doelstelling
De belangrijkste doelstelling van het Centre of Expertise Delta Technology is bijdragen aan de human capital agenda; het hoogwaardig opleiden van brede deltaprofessionals. Dit doet zij door diverse activiteiten te organiseren, die ervoor zorgen dat het onderwijs en het praktijkgericht onderzoek in Nederland op het gebied van deltatechnologie aan de wereldtop blijven. Overheden en bedrijfsleven en de internationale gemeenschap kunnen profiteren van blijvende en groeiende kennis en vakmanschap. Per onderzoeksproject wordt gekeken welke partijen nodig zijn, om de resultaten te behalen en de belangen van het Centre of Expertise Delta Technology te behartigen: het opleiden van professionals, kennis valoriseren, innovatie en de internationale positie versterken. 

Delta Platform

Het Delta Platform - Centre of Expertise Water & Climate is voortgekomen uit het CoE Delta Technology. Vandaag de deltaprofessionals opleiden waar morgen vraag naar is. Dat is waar het Delta Platform voor staat. Het platform verbindt eigenaren van complexe deltavraagstukken met experts van hogescholen, universiteiten, kennisinstituten, bedrijven en overheden. Door een integrale benadering ontstaan nieuwe inzichten en kennis, die direct terugvloeien in het delta-onderwijs. Het Delta Platform is daarmee een katalysator voor internationale delta-innovaties en een living lab voor onderzoekers, docenten en studenten.

Kijk voor meer informatie op de website van het Delta Platform

Projecten

Professionals en de zelfredzame burger

Centre of Expertise Delta Technology

Roggenplaat

Centre of Expertise Delta Technology

Perkpolder

Centre of Expertise Delta Technology

Bekijk alle projecten
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×