29 mrt.

maandag 29 maart
19.30 - 21.00 uur

Webinar Dirk De Wachter en Manu Keirse

HZ University of Applied Science (sociaal-maatschappelijk domein) & Uitgeverij Lannoo Campus organiseren een webinar met Dirk De Wachter en Manu Keirse.

Speciaal in deze tijd zoeken we naar verbinding, nieuwe inspiratie en zijn er lessen te leren van het leven met beperkte sociale contacten. We zitten soms lang opgesloten achter ons computerscherm en worden gedwongen te zoeken naar nieuwe inspiraties en uitdagingen. Mogen en kunnen we ja zeggen tegen zaken waar het leven ons mee confronteert of lopen we er van weg.

Manu Keirse schreef samen met Dirk de Wachter het boek “Goed leven. Met kwetsbaarheid en beperking”. Wie leeft met kwetsbaarheid en beperking, heeft meer dan wie ook behoefte aan verbondenheid, aan een liefdevolle blik. Als we dát voor elkaar kunnen betekenen, kan leven met kwetsbaarheid en beperking ook goed leven worden.

Dirk De Wachter en Manu Keirse behandelden het omgaan met moeilijkheden al uitvoerig in lezingen, publicaties en interviews. Zo zorgden ze voor meer aandacht voor het aanvaarden van de mindere kanten van het leven?

Op 29 maart a.s. zullen Dirk De Wachter en Manu Keirse beide een lezing geven.

Aanmelden en kosten deelname

Aanmelden: voor het Webinar van Dirk de Wachter en Manu Keirse gaat via het aanmeldformulier.
Kosten: € 45,00. Inbegrepen is het onlangs verschenen boek “Goed leven. Met kwetsbaarheid en beperking” van Dirk De Wachter en Manu Keirse.
Vroeg boekkorting: indien je je aanmeldt voor 1 maart 2021 betaal je slechts € 40,00 inclusief het boek “Goed leven. Met kwetsbaarheid en beperking”.

Na ontvangst van je betaling ben je officieel ingeschreven voor dit Webinar en ontvangt je de deelname link.

Wil je eventueel live aanwezig zijn maandag 29 maart a.s., afhankelijk van de dan geldende corona richtlijnen, op de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen? Dan verzoeken we je dit aan te geven op je aanmeldingsformulier. En klein aantal deelnemers ontvangt dan te zijner tijd een uitnodiging.

Prof. dr. em. Manu Keirse
Klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist in België en Nederland als het over rouwverwerking en de laatste levensfase gaat. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers en werden in vele talen vertaald.

Prof. dr. Dirk de Wachter
Psychiater-psychotherapeut en diensthoofd systeem- en gezinstherapie aan het Universitair Psychiatrisch Centrum van de K.U.Leuven, campus Kortenberg. Hij is opleider en supervisor in de gezinstherapie in verschillende centra in binnen- en buitenland.