26 feb.

dinsdag 26 februari
19.15 - 21.00 uur

HZ University of Applied Sciences
Edisonweg 4, 4382 NW Vlissingen, Netherlands

Thema-avond Helpen bij Studiekeuze

Op dinsdagavond 26 februari 2019 organiseert de HZ in samenwerking met een studiekeuzecoach de Thema-avond: Helpen bij Studiekeuze speciaal voor ouders van studiekiezers.

Rol van ouders
Veel jongeren waarderen de ondersteuning door hun ouders tijdens de studiekeuzefase. Als ouder doet u dat natuurlijk graag. Maar hoe kunt u als ouder uw kind het beste ondersteunen bij de studiekeuze?

Tijdens de thema-avond maakt u kennis met de verschillende ondersteunende rollen die u kunt uitoefenen in het studiekeuzeproces van uw kind. Door een interactieve workshop onder leiding van studiekeuzecoach Wim Slabbekoorn krijgt u inzicht hoe dit studiekeuzeproces er uit ziet en welke bijdrage u kunt leveren.

Speciaal voor ouders
Deze avond wordt georganiseerd voor ouders/verzorgers van studiekiezers die in hun (voor)laatste jaar van de havo of het vwo zitten.

Geen opleidingenvoorlichting
Let op: deze avond betreft geen HZ voorlichting over de opleidingen, het gaat hier alleen om het studiekeuzeproces in het algemeen.

Locatie, datum en tijd
Op dinsdagavond 26 februari 2019 bent u van harte welkom op de HZ in Vlissingen. U kunt zich vanaf 19.15 uur melden bij de receptie bij de hoofdingang aan de Edisonweg 4. Het programma start om 19.30 uur.

Programma

19.15 uurInloop, melden bij receptie
19.30 uurStart workshop onder leiding van studiekeuzecoach (lokaal PE224)
20.45 uurAfsluiting 
21.00 uur Napraten met een drankje

Vooraf aanmelden
Graag vragen we u om vooraf aan te melden. Laat uw gegevens achter in onze online aanmeldmodule.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×