23 apr.

dinsdag 23 april
17:00 - 18:00 uur

Online

Online vragenuurtje HBO-ICT

Twijfel jij nog of de opleiding HBO-ICT bij je past? Meld je aan voor het online vragenuurtje op dinsdag 23 april om al je vragen te stellen en te ontdekken of HBO-ICT de juiste studie voor jou is!

Programma
Op 23 april kun je in gesprek met docent Rimmert Zelle en een student van de opleiding. Vraag bijvoorbeeld aan Rimmert hoe het studieprogramma eruit ziet, welke thema’s centraal staan en hoe je leert om apps, webshops en games te bouwen. De student zal uit eigen ervaring vertellen hoe de opleiding wordt ervaren en hoe bijvoorbeeld het studentenleven is.

Wanneer en hoe?
De online voorlichting van HBO-ICT vindt plaats op dinsdag 23 april van 17.00 tot 18.00 uur. Na aanmelden ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met een link naar het programma waarmee je de voorlichting kunt bijwonen. Je kunt het programma gemakkelijk installeren. Log in op dinsdag 23 april om 17.00 uur en je bent live aanwezig. Uiteraard mogen je ouders ook aansluiten, zij hoeven zich niet op voorhand aan te melden.

Aanmelden
Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Meld je uiterlijk zondag 21 april aan als je mee wilt doen.

Vragen? Heb je vragen over de voorlichting? Neem dan contact op met Rimmert Zelle, HZ-docent HBO-ICT via rimmert.zelle@hz.nl.

Rimmert
Docent Rimmert Zelle heeft een achtergrond in ICT en communicatiewetenschap. Rimmert heeft veel ervaring in het onderwijs en is binnen de opleiding actief op het snijvlak van software en de beleving van de gebruiker. Hij kiest hierin vaak voor een creatieve aanpak. Naast docent is Rimmert ook ondernemer!

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×