13 mrt.

woensdag 13 maart
15:00 - 17:45 uur

HZ University of Applied Sciences
Het Groene Woud 1, 4331 NB Middelburg, Netherlands

Inauguratie Lector Lisette Wijnia

Op woensdag 13 maart 2019 vindt de inauguratie plaats van Dr. Lisette Wijnia tot lector Onderwijsexcellentie Voortgezet Onderwijs.

De inauguratie zal starten om 15.00 uur op de nieuwe locatie van HZ University of Applied Sciences, Groene Woud 1-3 in Middelburg. De middag wordt vanaf 17.00 uur feestelijk afgesloten met een informele receptie.

Lectoraat Onderwijsexcellentie Voortgezet Onderwijs
Lisette Wijnia is lector binnen het lectoraat Onderwijsexcellentie Voortgezet Onderwijs. Dit is een samenwerkingsverband van de HZ University of Applied Sciences en het Roosevelt Center for Excellence in Education. Het lectoraat wordt gefinancieerd door de Zeeuwse vo-scholen, die georganiseerd zijn in het Zeeuws Bestuurdersoverleg Onderwijs (ZBO). Een belangrijke missie van het lectoraat is het waarborgen van de optimale ontwikkeling van iedere leerling, ongeacht zijn of haar niveau of ondersteuningsbehoefte. Er wordt onder andere praktijkgericht onderzoek verricht naar vraagstukken uit de praktijk van het Zeeuwse voortgezet onderwijs. Deze worden onderzocht samen met docent-onderzoekers verbonden aan de verschillende vo-scholen. Een voorbeeld van een thema waar het lectoraat onderzoek naar verricht is de motivatie van leerlingen.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×