Vraagstukken en onderzoek

Heeft u een ondernemersvraagstuk waar u al langer mee rondloopt? Een projectplan dat maar op de plank blijft liggen of een innovatief idee om uw organisatie verder te brengen? Dan kunt u terecht bij HZ University of Applied Sciences en gebruikmaken van diverse mogelijkheden om tot innovatie te komen. 

Starten met innoveren
Bij HZ Nexus kunt u terecht voor diverse mogelijkheden om kennis te ontwikkelen en tot innovatie te komen. De HZ faciliteert innovatieprojecten, waarin studenten, onderzoekers, een lector en uzelf onderzoek doen naar praktijkvraagstukken. HZ Nexus zorgt voor de perfecte match tussen u en het onderwijs. 

Mogelijkheden tot innovatie
HZ Nexus speelt hierin een rol door innovatieprojecten en praktijkgericht onderzoek op te starten, maar ook door activiteiten als masterclasses, Special Interest Groups en Open Innovatie Sessies te faciliteren en ondernemerschap te stimuleren. Daarbij is de HZ partner van de Kenniswerf en heeft een breed netwerk in de beroepspraktijk.

Start een innovatieproject
Wanneer u een vraagstuk wil neerleggen bij de HZ, dan wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaat u gelijk de diepte in en wordt getracht ‘de vraag achter de vraag’ aan de oppervlakte te krijgen. Ook wordt het doel en de scope van het innovatieproject bepaald en een hoofdvraag geformuleerd. Op basis hiervan wordt een team van studenten, onderzoekers, een lector en uzelf samengesteld dat dit vraagstuk oppakt. Indien nodig, kan ook expertise van andere universiteiten of hogescholen of een expert op een bepaald vakgebied van buiten de HZ ingeschakeld worden. 

Bent u benieuwd naar mogelijkheden? Neem dan contact op met HZ Nexus: 

E-mail: nexus@hz.nl
Tel: 0118 - 489 300


Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×