Talentontwikkeling en scholing

Bij de HZ zijn er diverse mogelijkheden om talenten verder te ontwikkelen en scholing te volgen. Voor uzelf, voor uw personeel en uw bedrijf. Zoekt u een flexibele oplossing?

Erkennen van competenties
In een EVC-traject meet u welke competenties u (of uw medewerker) beheerst op hbo-niveau binnen een bepaald vakgebied. Het traject is interessant voor professionals met mbo+ of hbo-niveau, die dit niet met een erkend diploma kunnen aantonen. Na afronding weet u welke competenties u beheerst en welke u kunt ontwikkelen. U kunt vervolgens een hbo-opleiding starten en eventueel vrijstellingen krijgen. U kunt er ook voor kiezen alleen het rapport te ontvangen. Lees hier meer over het EVC-traject.

Huur een expert inhouse
Wilt u een afdeling binnen uw organisatie een training of workshop op een bepaald thema geven? Dat kan. Een expert van de HZ komt bij uw organisatie inhouse om kennis over te dragen op een bepaald onderwerp dat voor uw organisatie relevant is. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als sociale innovatie, maatschappelijk ondernemen of co-creatie. Ga het gesprek met de HZ aan en laat één van onze experts de kennis van uw personeel bijspijkeren!

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×