Stagiaires en afstudeerders

Heeft u een interessante opdracht voor een stagiair of afstudeerder? Of heeft u een vacature voor een bijbaan? Wilt u in contact treden met jonge, afgestudeerde professionals? Dan kunt u terecht bij TWZ, dochteronderneming van HZ, arbeidsmarktintermediair voor studenten, afgestudeerden en bedrijven.

Stagiaires en afstudeerders
U kunt verschillende opdrachten neerleggen bij een stagiair of afstudeerder. Bij een meewerkstage spreekt u samen met de student af welke werkzaamheden de student verricht en hoe de student productief kan meedraaien. Naast het meewerken in het bedrijf, werkt hij of zij ook aan een opdracht voor de opleiding. Bij een afstudeerstage doet de student onderzoek naar een vraagstuk van het bedrijf. De kennis uit het onderzoek biedt kansen voor uw bedrijf om te verbeteren of te innoveren.

Door het aanbieden van een stageplaats, komt u in contact met jonge professionals. En de studenten leren hoe het is om werkzaam te zijn bij een organisatie en doen praktijkervaring op. Wellicht is er een goede match en start er een goede arbeidsrelatie.
Voorbeelden van functies waarop een stagiair ingezet kan worden zijn marketingmedewerker, hr-medewerker, sociaal pedagogisch hulpverlener, medewerker inkoop, logistiek, projectengineer, researchmedewerker, industrieel ontwerper of werkvoorbereider.

Wilt u een stageplaats aanbieden? Dan vindt u meer informatie op de website van TWZ.

Jonge professionals op hbo-niveau
Heeft u een vacature voor een jonge professional op hbo-niveau? Ook dan kunt u bij TWZ terecht. Doordat TWZ een dochteronderneming is van de HZ, heeft TWZ zicht op de zojuist afgestudeerde jonge professionals die opzoek zijn naar een baan. TWZ detacheert, bemiddelt en begeleidt de afgestudeerden hierbij. U kunt uw vacature bij TWZ uitzetten, een werving- en selectieproces starten of op uitzend- of detacheringsbasis een jonge professional inhuren.

TWZ bemiddelt bijvoorbeeld voor afgestudeerden in commerciële economie, hrm, communicatie, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, engineering, ict, civiele techniek, bouwkunde en watermanagement.

Bijbanen en werkervaring opdoen
Regelmatig zoeken studenten een bijbaan om bij te verdienen naast hun studie en zo tegelijkertijd werkervaring op te doen die past bij hun studie. Heeft u tijdelijke of tussentijdse opdrachten die geschikt zijn voor een student? Zodat zij hun aangeleerde theorie al kunnen toepassen? Neem ook dan contact op met TWZ voor de mogelijkheden.

Contact
TWZ, arbeidsintermediair van HZ University of Applied Sciences
Edisonweg 51a 
4382 NV Vlissingen
T: 0118 - 479 207

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×