Werk en stage

The Work Zone is het stagebureau en het uitzendbureau van de HZ. Wij helpen organisaties graag bij het vinden van de juiste werknemer of stagiair. Hierbij maken wij gebruik van een ruime database die bestaat uit Young Professionals met voornamelijk nul tot vijf jaar werkervaring en ons stagesysteem OnStage. Het merendeel van onze database bestaat uit studenten en afgestudeerden van de HZ. Daarnaast heeft The Work Zone ook kandidaten op mbo- en universitair niveau in het bestand.

Wij kennen de studenten en afgestudeerden persoonlijk. We zitten in een ideale positie om onderwijs en het bedrijfsleven op elkaar aan te laten sluiten en we onderhouden intensief contact met beide partijen.

The Work Zone zoekt graag mee bij het vinden van stagiairs, studenten en young professionals en organiseert met regelmaat Boosting Talents Events, om jong talent en het bedrijfsleven dichterbij elkaar te brengen. Neem een kijkje in onze talentenpool online of neem even contact op met één van onze medewerkers, die je graag verder helpen.

Ben je op zoek naar een stagiair? Vul dan online ons stageformulier in, dan plaatsen wij jouw stageplaats in ons stagesysteem OnStage. Studenten die jouw stageplaats interessant vinden, nemen direct contact met je op.

Onze diensten bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Uitzenden
  • Werving en selectie
  • Payrolling
  • Stagebemiddeling

Contact
Stage en uitzendbureau van HZ University of Applied Sciences
Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen
T: 0118 - 479 207