DOK41

DOK41 behoort tot het kennisnetwerk van de HZ. Het is een broedplaats voor innovatieve (techno) en creatieve startups. Bij DOK41 kunnen ondernemers hun bedrijf opstarten en onder begeleiding en coaching verdere ontwikkeling en groei doormaken. Daarnaast wordt samenwerking en kennisuitwisseling gestimuleerd en het team van DOK41 beschikt over een groot netwerk om ondernemers te verbinden met bedrijfsleven, intermediairs en kennisinstellingen. 

Ondernemers
Deze ondernemers kunnen individuele (door)starters zijn, maar ook ervaren mensen uit het bedrijfsleven of onderwijsinstellingen. Zij zijn bezig producten, processen of diensten in de markt te zetten die gebaseerd zijn op een nieuwe technische vinding of met de opzet of groei van hun creatieve bedrijf. 

Huisvesting en meer
DOK41 kan tot 60 bedrijven laagdrempelige huisvesting bieden met daaromheen verschillende vormen van ondersteuning. De belangrijkste activiteiten zijn erop gericht startups handvatten te bieden om als bedrijf te kunnen groeien door middel van onder andere coaching en begeleiding, netwerk, financiering, themabijeenkomsten en persoonlijke spreekuren. 

Doorgroeien
DOK41 streeft er dus naar om bedrijven te stimuleren in hun groeiproces. De natuurlijke doorstroom die hierdoor ontstaat, zorgt ervoor dat er plaats komt voor nieuwe, startende ondernemers. Het sterke netwerk van innovatieve en creatieve bedrijven wat hierbij ontstaat vormt een unieke meerwaarde voor de nieuwe instromers.

Contact
DOK41
Stichting Kenniswerf Zeeland
Edisonweg 41 B3
4382 NV Vlissingen
Tel: 0118 855 493
E: info@dok41.nl

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×