An impression

The Joint Research Center Zeeland will have a modern look. The facade cladding consists of plating in a square grid. The roof offers space for research. Here lectures can be given or users can relax and enjoy the view of the city of Middelburg. The building is connected to the HZ education building for optimal collaboration.

Working together inspires
Large laboratories and a makerspace are central in the design. Students and researchers come together in this makerspace. Consulting each other and working together leads to inspiration and new results and insights.

Four laboratories
JRCZ will have four floors and the building will be divided into four clusters: Engineering, Chemistry, Ecology, Data Science.

Vlissings Bolwerk side

JRCZ OH05 Large

JRCZ OV03 Large

Het Groene Woud side

JRCZ OH01 Large

JRCZ OV01 Large

Poelendalesingel side

JRCZ IMP02 Large

JRCZ OV02 Large