Routebeschrijving & parkeren

Locatie Vlissingen 
De HZ is gevestigd aan de Edisonweg 4 in Vlissingen.

Routebeschrijving

Routebeschrijving Edisonweg 4 in Vlissingen

Vanuit richting Bergen op Zoom/Goes

  • Eigen vervoer Volg de A58 tot aan het einde. Bij de verkeerslichten linksaf, daarna direct rechts Station volgen. De spoorlijn oversteken en daarna de weg volgen (Oude Veerhavenweg). De ingang van het HZ-parkeerterrein ligt aan de rechterkant. Er is voldoende parkeerruimte.
  • Openbaar vervoer NS-Station Vlissingen. De reistijd Roosendaal-Vlissingen bedraagt 50 minuten. De HZ ligt op loopafstand vanaf het Station, de bus stopt voor de school en er rijdt ook een pendelbus. 

Vanuit Zeeuws Vlaanderen

  • Eigen vervoer Via de Westerscheldetunnel bij Terneuzen, daarna de A58 volgen richting Middelburg/Vlissingen. Zie verder als boven vanuit richting Bergen op Zoom/Goes.
  • Fiets/voetverkeer Voetgangers en fietsers kunnen gebruik maken van de Fast Ferry tussen Breskens en Vlissingen.
  • Openbaar vervoer Bussen van Connexxion verzorgen het openbaar vervoer door de Westerscheldetunnel.

Plan je route

Parkeren

Rondom de HZ en bij het gebouw van de Smart Services Boulevard aan de Prins Hendrikweg (tegenover de hoofdingang van de hoofdlocatie van de HZ aan de Edisonweg) zijn parkeerplekken aanwezig. Let op: er geldt een parkeerverbod in het gebied tussen de Edisonweg, Oude Veerhavenweg en de Prins Hendrikweg. Parkeer alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken.

Locatie Vlissingen, Boulevard Bankert 
De opleiding HBO-ICT is per augustus 2017 gevestigd op de boulevard van Vlissingen. 

Routebeschrijving

Locatie Middelburg
De opleiding Bouwkunde is gevestigd in Middelburg in het pand van Rothuizen Architecten en Stedenbouwkundigen. Bekijk hieronder de routebeschrijving en de parkeermogelijkheden. 

Routebeschrijving

Vanuit richting Bergen op Zoom/Goes

  • Eigen vervoer  Neem op de A58 de afrit N57, op de N57 de eerste afslag. Neem op de eerste rotonde de 3e afslag, op de tweede rotonde de 2e afslag. Volg de weg tot aan het spoor. Steek het spoor over en ga direct naar rechts. De ingang van de HZ-locatie ligt na enkele minuten rijden aan de linkerkant. 
  • Openbaar vervoer  NS-Station Middelburg. De reistijd Roosendaal-Middelburg bedraagt ongeveer 45 minuten. De HZ-locatie ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het station.

Vanuit richting Zeeuws Vlaanderen

  • Eigen vervoer   Vervolg na de Westerscheldetunnel de N62, die overgaat in de N254. Voeg aan het einde van deze weg in op de A58 richting Bergen op Zoom. Neem direct de afslag N57 en volg bovenstaande beschrijving.
  • Openbaar vervoer   Zie bovenstaand. 
Parkeren

Het terrein van Rothuizen Architecten en Stedenbouwkundigen beschikt over een ruim aantal parkeerplaatsen. 

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×