Middelburg

Vanaf september 2018 verhuizen een aantal van de technische opleidingen, zoals Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde en HBO-ICT naar de nieuwe locatie in Middelburg. Ook vind je in Middelburg de opleidingen van Delta Academy: Watermanagement en Civiele Techniek. 

Het gebouw 
De nieuwe locatie biedt alle mogelijkheden om leeromgevingen te creëren die passen bij wat nodig is voor modern technisch onderwijs. Denk hierbij aan laboratoria, ontwerpruimtes en innovatiestudio’s. Deze faciliteiten kunnen gedeeld worden met University College Roosevelt, instellingen als NIOZ en universiteiten uit Nederland en Vlaanderen. Ook Scalda, het voortgezet onderwijs en het bedrijfsleven kunnen er gebruik van maken.

Artist impression

Over Middelburg
Je vindt de nieuwe locatie van de HZ in het hartje van Middelburg aan Het Groene Woud. Vanuit hier heb je een prima uitvalsbasis om de stad verder te verkennen. Middelburg staat bekend om haar rijke historie met veel monumentale gebouwen.  Met een grote diversiteit aan winkels, restaurants, cafés en evenementen is er het hele jaar door genoeg te beleven. Een stad om je als student gelijk thuis te voelen. 

Bereikbaarheid
Het Groene Woud is goed bereikbaar met de bus, trein en fiets. Er zijn daarnaast een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. 

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×